• darkblurbg
  • darkblurbg

De camping ligt tussen de gemeentes L'Ametlla de Mar en El Perelló, in een beschermd agrarisch natuurgebied, in een oude boomgaard van olijven-, amandel- en johannesbroodbomen. We liggen aan de voet van een bergrug, en zien de zee in de verte. We hebben mooie, ruime plaatsen, met voldoende schaduw.

Centraal gelegen op de camping zijn een zwembad, een gemeenschappelijke buitenkeuken, een jeu-de-boulesbaan, een volleybalveldje, een tafeltennistafel en een gastenruimte met boeken en spelletjes. In deze gastenruimte is ook allerlei teken- en knutselmateriaal aanwezig voor de kinderen. De kinderen kunnen zich regelmatig inschrijven voor een creatieve workshop maar kunnen ook vrij van het aangeboden materiaal gebruik maken.

We hebben momenteel 3 sanitaire blokjes verdeeld over de camping met telkens WC, douche en (af)wasplek. Tegen de zomer van 2019 voorzien we nog een 4e blokje.

We zijn niet aangesloten op de gemeentelijke waterleiding, riolering of het elektriciteitsnetwerk. Ons water komt uit een waterput van ruim 200 meter diep, en is heerlijk fris drinkwater. De toiletten zijn verbonden met een septic tank en elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen, aangevuld met een generator. Vandaar dat we het verbruik van elektriciteit trachten te beperken op de camping. Uiteraard kunnen smartphones, tablets, e-readers,... wel opgeladen worden. We vinden het fijn wanneer onze gasten ook trachten om op een milieuvriendelijke manier om te gaan met het verbruik van het water en stimuleren daarom het gebruik van afbreekbare zeepproducten.

Op de camping zijn koffie, frisdrank, bier, wijn en ijsjes te koop. Ook is er een klein winkeltje waar je terecht kan voor de aankoop van wat basisproducten en waar je 's ochtends je vers brood kan ophalen. Voor verdere boodschappen kun je terecht in El Perelló (5 km) of de grote supermarkt Mercadona (7 km). 

Enkele avonden per week organiseren we een "lange tafel" waar je vrijblijvend kan aan deelnemen. Op en top gezelligheid!

Bij het zwembad en de buitenkeuken is gratis wifi en elektriciteit. 

Samen met ons wonen er ook een aantal dieren op de camping; de haan Joey met zijn kippen, en Pequito onze kat. Natuurlijk mogen de gasten helpen met voederen, eitjes rapen of met het verschonen van de hokken. En wie weet kunnen we jullie tegen de zomer nog verrassen met enkele nieuwkomers. Ja hoor, we hebben er een nieuwe bewoner bij: onze cavia Kuifje.

Vanaf de camping kan je mooie wandel- en fietstochten maken.

Het is vanwege de ligging aan te raden om eigen vervoer te hebben. Je vindt hier de routebeschrijving vanuit Valencia. of een routebeschrijving vanaf de AP Barcelona. Het is handig om die uitgeprint bij je te hebben. Let op: navigatie op de GPS-coördinaten leidt je het laatste stuk over een ander, zeer moeilijk begaanbaar pad. De app WAZE brengt je echter wel perfect tot bij de camping.

Voor wie met het vliegtuig komt is de dichtstbijzijnde luchthaven Barcelona Reus, u kan daar een auto huren en dan ben je in minder dan 45 minuten op de camping.

Ook de luchthavens van Barcelona El Prat en Valencia liggen op een haalbare afstand van de camping.