• darkblurbg
  • darkblurbg

Kampeerplaatsen  

Mooie ruime plaatsen (vanaf 60 m2), met schaduw tijdens een groot gedeelte van de dag. We hebben plaatsen rondom het centraal gelegen deel van de camping, vlakbij zwembad en buitenkeuken of aan de rand van de camping.  

De prijs van de kampeerplaatsen is inclusief 2 personen.  

Graag bij reservering doorgeven hoe groot je tent of vouwwagen ongeveer is, dan zoeken we het meest geschikte plekje voor je uit.  

Campers en eigen caravans zijn ook welkom op deze plaatsen. Houd er wel rekening mee dat de beschikbaarheid van elektriciteit beperkt is. 

Kleine elektrische apparaten (tablet, smartphone,...) kunnen gratis worden opgeladen bij het zwembad en de centrale keuken. Is meer elektriciteit echt noodzakelijk, dan graag eerst even contact opnemen over de mogelijkheden.   

 

Safariplaatsen met buitenkeuken (met of zonder ingerichte tent) 

De safariplaatsen bestaan uit een groot schaduwdak, met een keukenblok (gasstel, koelbox, pannen, borden en bestek), een picknicktafel en solarverlichting. Je kunt de safariplaatsen huren en je eigen tent meenemen, of je kunt deze plaats huren inclusief ingerichte tent en 4 volwaardige bedden. Er is in de tenten plek voor een 5e persoon, hiervoor voorzien we dan ev. een luchtbed of matras.

De prijs van de safariplaatsen is steeds inclusief 4 personen.  

Kleine elektrische apparaten (tablet, smartphone,...) kunnen gratis worden opgeladen bij het zwembad en de centrale keuken.

Linnengoed kun je zelf meenemen of bij ons huren.   

Stacaravans met eigen sanitair   

Onze twee stacaravans heten Miramar, met uitzicht op zee, en Algarrobo, met uitzicht op de bergen. Miramar heeft vijf slaapplekken, en Algarrobo heeft vier slaapplekken.  (telkens 2 slaapkamers)  

De stacaravans zijn voorzien van privé-sanitair en elektriciteit. Ze hebben ook een eigen terras met tuinmeubels en 2 ligbedden.  

Bij alle caravans is het mogelijk een extra tentje te plaatsen. (zelf meebrengen of huren)  

De prijs van Miramar is inclusief 5 personen, die van Algarrobo inclusief 4 personen.  

Linnengoed kun je zelf meenemen of bij ons huren.  

 

Trekkersplek voor 1 nacht

Voor mensen op doorreis hebben wij een kampeerplek die beschikbaar is vanaf 18 uur 's avonds tot 10 uur de volgende dag.

Overig  

Campers en eigen caravans zijn welkom op de kampeerplaatsen. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van elektriciteit beperkt is. Is elektriciteit echt noodzakelijk, dan graag eerst even contact opnemen over de mogelijkheden.  

Honden  

Honden zijn welkom buiten de zomervakantie! Steeds graag eerst even overleggen.  

Babybedje  

Op al onze locaties kunnen we een babybedje bijzetten, afhankelijk van de beschikbaarheid. De kosten bedragen eenmalig 12 euro in het hoogseizoen en 7,50 in het laagseizoen.  

Baby's tot 1 jaar logeren bij ons gratis  

Koelbox  

Op de kampeerplaatsen kun je een koelbox met gasfles huren. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van elektriciteit is het niet mogelijk een eigen elektrische koelbox aan te sluiten. Heb je zelf een koelbox die op gas werkt, dan is het ook mogelijk alleen een gasfles te huren. Bij de safariplaatsen en de vrijbuitersplek  is een koelbox inclusief, in de stacaravans staat een koelkast.   

Casa Valerosa prijzen 2020