• darkblurbg

Casa Valerosa ligt in een beschermd agrarisch natuurgebied, in een oude boomgaard van olijven-, amandel- en johannesbroodbomen. We liggen aan de voet van een bergrug, en zien de zee in de verte. We hebben mooie, ruime plaatsen, met voldoende schaduw.

Centraal gelegen op de camping zijn een zwembad, een buitenkeuken, jeu-de-boulesbaan, een tafeltennistafel en een gastenruimte met boeken en spelletjes. In deze gastenruimte is ook allerlei teken- en knutselmateriaal aanwezig voor de kinderen. 

kamperen op zn best.jpg
sdf234.jpg

Vanaf de camping kun je wandel- en fietstochten maken. In het hoogseizoen is er wekelijks een begeleide wandeling door de bergen achter de camping. Mountainbikes zijn op de camping te huur. Op de camping zijn frisdrank, bier, wijn en ijsjes te koop. Verder is er een ruime voorraadkast met houdbare spullen. Voor verdere boodschappen kun je terecht in El Perelló (5 km) of de grote supermarkt Mercadona (7 km).

Iedere zomer pakken we samen met gasten een mozaïek-project op. De afgelopen jaren waren dat bankjes, muren en een oud Renaultje 4. Na een korte uitleg is dat superleuk om te doen en de camping wordt er steeds mooier van! Daarnaast organiseren we ook mozaïekworkshops waarbij je een eigen mozaïekwerkstuk kunt maken.  

In het hoogseizoen organiseren we minstens één creatieve workshop per week. Naast het mozaïeken bijvoorbeeld knutselen met natuurlijke materialen of restmaterialen, of een theaterworkshop.

Martijn leest voor.jpg

De kinderen mogen elke dag helpen om onze dieren te voeren: hangbuikzwijn Catootje, geiten, kippen en konijnen. En als er eieren liggen, moeten die natuurlijk geraapt en opgegeten worden!

Bij het zwembad is gratis wifi.

Casa.jpg
Fietsen vanaf de camping2.jpg
tafeltennissen.jpg

We zijn niet aangesloten op waterleiding, riolering of elektriciteitsnetwerk. Ons water komt uit een waterput van ruim 200 meter diep, en is heerlijk fris drinkwater. De toiletten zijn verbonden met een septic tank en elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen, aangevuld met een generator.

Het is vanwege de ligging aan te raden om eigen vervoer te hebben. Je vindt hier de routebeschrijving. Het is handig om die uitgeprint bij je te hebben. Let op: navigatie op de GPS-coördinaten leidt je het laatste stuk over een ander, zeer moeilijk begaanbaar pad. 

Een plattegrond van de camping